Det stod 0-0 i paus mellan Djurgården och Norrköping.  Halvleken präglades mest av långbollande utan några större målchanser för något av lagen. I andra halvlek skulle det dock lossna och då främst för bortalaget IFK Norrköping! Ty, sju minuter in den andra halvleken ledde plötsligt Norrköping med 2-0.  Anders Wikström och Christopher Telo låg bakom Norrköpings rivstart som till slut gav en 3-1-seger.

Telo blev tvåmålsskytt för succénykomlingen.
– Skönt att komma igång med målskyttet. Hoppas att det fortsätter, säger han till Canal Plus.

Norrköpings succé i allsvenskan fortsätter. I halvtid borta mot Djurgården hade man visserligen bara 0-0, men sju minuter in i den andra halvleken var allt förändrat. Då ledde plötsligt bortalaget med 2-0. Norrköping inledde den andra halvleken på bästa sätt.
Redan i den 46:e minuten kom ledningsmålet – och givetvis var det mittfältaren Astrit Ajdarevic som låg bakom.

Nyförvärvet från Örebro slog en frispark som Anders Wikström fick huvudet på och plötsligt var ställningen 1-0. I den 52:a minuten var det dags igen. Christopher Telo hade lekstuga med Djurgårdens försvar och lurade enkelt bort Kebba Ceesay. Telo avslutade sedan med ett hårt skott invid Pa Dembo Tourays högra stolpe.
– Jag utmanar deras högerback och drar till med vänstern, säger Christopher Telo till Canal Plus.

Madrömsstart för Djurgården i 2:a halvleken. I den 63:e minuten kom dock reduceringen. Sebastian Rajalakso fick till en kalasträff från långt håll och bollen letade sig in i krysset bakom Abbas Hassan i IFK-målet – ett drömmål.
Men Norrköping gav svar på tal direkt. Bara minuter senare hittade Christopher Telo rätt igen och slog in sitt andra mål för dagen fram till 3-1, vilket också blev slutresultatet.
Förra året gjorde Christopher Telo bara tre mål – nu blev det två i en och samma match.
– Skönt att komma igång med målskyttet. Hoppas att det fortsätter, säger han.

Norrköping har nu fyra segrar på fem matcher och är i toppen av allsvenskan.
– Riktigt skönt, alla kämpar hårt så det är en skön känsla just nu, säger matchhjälten Christopher Telo.

Med fyra segrar på fem matcher parkerar nu IFK Norrköping bland topplagen i Allsvenskan, vem hade trott det för nykomlingen?

Matchfakta;

Djurgården-IFK Norrköping    1-3 (0-0)
0-1 Anders Wikström (46), 0-2 Christopher Telo (53), 1-2 Sebastian Rajalakso (63), 1-3 Christopher Telo (66).
Varningar, IFK Norrköping: Christopher Telo, David Wiklander.
Domare: Johan Hemlin, Bro.
Publik: 8 117.
Djurgården (4-4-2): Pa Dembo Touray – Kebba Ceesay, Joona Toivo, Gale Agbossoumonde (Joakim Alriksson 63), Emil Bergström – Petter Gustafsson (Joel Perovuo 77), Kasper Hämäläinen, Daniel Sjölund, Sebastian Rajalakso – Philip Hellquist, Kennedy Igboananike.
IFK Norrköping (4-3-3): Abbas Hassan – Martin Smedberg-Dalence, Bobbie Friberg da Cruz, Anders Wikström, Mathias Florén – Patru Racu, David Wiklander, Astrit Ajdarevic (Marcus Johansson 85) – Christopher Telo (Christoffer Nyman 85), Gunnar HeidarThorvaldsson, Sphetim Hasani (Viktor Rönneklev 89).